Introductietarief voor kleine ondernemers Festivalmarkt Night at the Park & Parkpop

Parkpop en Night at the Park bieden startende ondernemers uit de Haagse regio een flinke korting bij deelname als standhouder aan hun festivalmarkten. Ook voor kleinschalige ondernemers die al wat langer actief zijn, maar nog nooit als standhouder hebben deelgenomen, is er een speciaal introductietarief. Het gaat uitsluitend om non-foodstands.

 

Met deze regelingen willen de festivals een bijdrage leveren aan (nieuw) ondernemersschap in de regio waaraan zij hun bestaansrecht ontlenen.

De kortingen zijn nadrukkelijk bedoeld voor eenmanszaken en v.o.f.’s, dus niet voor grote bedrijven. Bij interesse kan men een e-mail sturen naar info@festivalfair.eu voor de details. Het aantal plaatsen is beperkt, dus snelle actie is noodzakelijk, maar van ondernemers verwachten we niet anders.

 

In het verleden is gebleken dat de festivalmarkt op beide festivals enorm populair is en dat met name op zondagmiddag tijdens Parkpop de markt bomvol is met bezoekers. Ook blijkt het staan op de festivalmarkt in veel gevallen voor extra traffic naar de eigen winkel of kraam op een later moment te zorgen.

http://parkpop.nl/Programma/Programma-2017

http://parkpop.nl/parkpop-steunt-startende-ondernemers

Introductietarief voor kleine ondernemers Festivalmarkt Night at the Park & Parkpop