Zou U Ondernemer van de Week willen zijn?

Zou U ook uitgelicht willen worden in de rubriek Ondernemer van de Week, vul dan het formulier in en mail het naar wimvleeuwen@hotmail.com

Klik op link hieronder en download het formulier, vul het in, maak er een commercieel verhaal van!

Formulier downloaden Ondernemer van de Week. Klik hier.

Wim zal U dan inplannen en foto’s komen maken voor de plaatsing datum. U kunt ook eigen foto’s van Uw onderneming naar Wim mailen. Hierbij het e-mailadres van Wim.

wimvleeuwen@hotmail.com

De foto’s en het interview worden geplaatst op een woensdag van de week en staan een week lang op facebook en de website. Het bericht blijft zichtbaar op facebook zakt het op de tijdlijn en op de homepage van de website zakt het na ieder nieuw nieuwsbericht. Onder de categorie Nieuws blijf Uw bericht vindbaar zoals op facebook.

Voor de win, deel&like actie geeft U een shop te goed. De winnaar krijgt een waarde cheque die bij U te besteden is. U bepaald zelf de hoogte van de waarde cheque. U kunt bijvoorbeeld 1 waarde cheque van 30 euro laten winnen. Maar ook 3 van 10 euro. U bepaald het zelf.

De winnaar(s) komen met de waarde cheque, naar Uw unit. Op facebook ziet U wie er gewonnen heeft, U controleert de naam van de persoon die gewonnen heeft met de persoon die de waarde cheque inlevert. Als dat klopt, laat U de winnaar(s) iets ter waarde van de waarde cheque uitkiezen.

De win, deel&like actie hebben veel volgers, Uw onderneming wordt d.m.v. de rubriek Ondernemer van de Week extra onder de aandacht gebracht, het levert U veel publiciteit op. Nieuwe klanten komen Uw onderneming opzoeken. Het is een goede promotie voor de hele Haagse Markt. Leuk als U mee doet!

Met vriendelijke groet,

De werkgroep promotie.

 

Zou U Ondernemer van de Week willen zijn?