Promotie Activiteiten 31 t/m 07 april ’17

Hierbij de update van Smith!

 

Week 31 t/m 07 april ’17

 

Persbericht Tweede Paasdag

Gisteren (06.04.2017) hebben wij een nieuwsflits verstuurd met daarin de aankondiging dat de Haagse Markt op Tweede Paasdag geopend is. In de bijlage het persbericht in PDF.

 

SocialLane advertentie

De advertenties bij SocialLane zijn in volle gang en gaan erg goed. Hieronder een update van de resultaten.

Ook heeft SocialLane de instagrampagina van de Haagse Markt actief gemaakt en ook hier de Paasadvertentie gepost (zie hieronder).

Hierbij een greep uit de reacties via Facebook en Instagram post. Daarnaast heeft SocialLane de omslagfoto op Facebook ook aangepast. Zodat mensen daar ook zien dat de Haagse markt op Tweede Paasdag open is.

Veel ondernemers op de Haagse Markt hebben het bericht hieronder gedeeld.

 

Instagram

Klokhuis

Ik heb de teksten die wij willen gebruiken voor de facebookpagina van het Klokhuis doorgestuurd aan de contactpersoon bij het Klokhuis. Zij geeft haar feedback en akkoord. Telefonisch gaf zij aan dat de Haagse Markt zeker iets voorafgaand mag communiceren zolang het maar geen advertentie-insteek is (zoals bijv. ‘Het Klokhuis vindt de Haagse Markt de beste markt’). Paula ontvangt van mij dus de definitieve teksten die ze kan gebruiken.

Printpublicaties

Deze week is er een publicatie verschenen in Marktvisie inzake de verkiezing ‘Beste markt van Nederland’. Zie bijlage.

 

Onlinerapport

Tot slot, de link naar het online monitoringsrapport met daarin alle publicaties die verschenen zijn in de online en social media.

https://in.coosto.com/d/033768546c3e5d621d63d345/haagse-markt-

Marktvisie 30.04.2017 (1)

NIEUWSFLITS Tweede Paasdag 2017

Promotie Activiteiten 31 t/m 07 april ’17