Standwerkersconcours op de Haagse Markt!

Spannend Standwerkersconcours op de Haagse Markt!
Wie wordt de beste standwerker van de Haagse Markt?

Op zaterdag 26 augustus wordt op de Haagsche Markt een standwerkersconcours gehouden. Kom kijken en geniet van de prachtige verkooptechnieken van deze bijzondere kooplieden! Wie gaat er straks vandoor met de titel “Beste Standwerker van de Haagse Markt” ?

Standwerken is vak apart en gaat vaak over van vader op kind. Vergezeld met een tafel en een parasol gaat men iedere dag op pad om, met een goed en vaak humoristisch verhaal, de meest uiteenlopende producten aan te prijzen. Denk bijvoorbeeld aan een groentesnijder, vlekkenmiddel of messenset.

Het belooft een spannende strijd te worden op de Haagse Markt, de punten die de deelnemers aan het concours verzamelen tellen namelijk mee voor het Ranking Kampioenschap. Dit is een kampioenschap waarbij de deelnemers over het gehele seizoen punten verzamelen. De uitslag hiervan is op 23 september in Dordrecht (zie www.standwerker.com). Het seizoen zit er dus bijna op, het wordt tijd om de laatste punten binnen te harken. Wie wordt de beste standwerker van het seizoen?
De puntenverdeling zal op de Haagse Markt gedaan worden door een vakkundige jury. De uitreiking is om 16:30 uur in het informatiecentrum bij het marktkantoor.

Één van de deelnemers op de Haagse Markt zal Lydia van de Ruit zijn. Zij was al eens Nederlands Kampioen standwerken in 2011. Alias “Miep Kraak” verkoopt zij al 38 jaar zeep waarmee u alle vlekken kunt verwijderen.
De Haagse Markt is met meer dan 500 vaste kramen één van de grootste openluchtmarkten van Europa. De markt is geopend op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag en wordt per dag door duizenden mensen bezocht. Het is een unieke markt in Nederland met een grote verscheidenheid aan producten. Zoals verse groenten, fruit, vis en vlees, maar ook kleding en huishoudelijke artikelen. De markt staat ook bekend om het grote assortiment exotische producten en is daarmee een ontmoetingsplek van vele culturen.
De Haagse Markt – Herman Costerstraat Den Haag- geopend op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur – www.haagsemarkt.nl

 

Standwerkersconcours op de Haagse Markt!