De ondernemer van deze week is Jack’s Underwear

De ondernemer van deze week is Jack’s Underwear

Zoals de naam het al zegt verkoopt men in deze kraam Bh’s van bekende merken zoals Sapph, After Eden, Royale Lounge en J&C. Men heeft collecties in alle maten en is ook gespecialiseerd in grote maten. Ook als uw erotische lingerie zoekt van het merk Chili Rose bent u hier aan het goede adres. De unit is voorzien van mooie paskamers waar u rustig kunt passen.
De medewerkers van Jack’s Underwear geven vakkundig, goed en persoonlijk advies, bij deze kraam is de klant nog echt koning. Men is pas tevreden als de klant ook tevreden is. Naast de uitgebreide kennis van de producten worden er alleen kwaliteitsmerken verkocht maar dan vaak onder de internetprijzen.
De man achter Jack’s Underwear is natuurlijk Jack Baard, Jack ging als klein mannetje al met zijn vader mee naar De Haagse Markt. Zijn vader heeft dit werk 65 jaar gedaan en vanaf 1992 staat Jack zelf op de Haagse Markt. Jack’s liefde voor de markt komt voort uit het feit dat de markt geen één dag hetzelfde is. Jack: “Je weet nooit wat de dag brengt en ik heb ook veel leuke vaste klanten. Onze kraam blijft vernieuwen en we proberen het niveau steeds te verhogen voor een nog betere sfeer beleving. Iedereen moet zich op zijn gemak voelen en welkom voelen!”
Jack’s Underwear unit 1.24
Geopend op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Jack Baard 1 Jack Baard 2 Jack Baard 3 Jack Baard 4

 

 

De ondernemer van deze week is Jack’s Underwear