Ondernemer van deze week is, Ivy Schoenen.

De leukste schoenen, ook voor de feestdagen, koop je bij Ivy Schoenen!

“Ik sta al vanaf 2001 op de Haagse markt. Ik denk dat menig mens nog wel kan herinneren dat ik net begon op de Haagse markt! Ik was toen een stuk jonger en ondeugender als nu. Ik heb de eerste jaren met bijouterieën (sieraden) gestaan, toen nog een jaar met damestassen en uiteindelijk ben ik in de schoenen gegaan. En daar ligt mijn passie nog steeds!”

In de kraam verkoopt Ivy schoenen, heeeel veeeel damesschoenen in diverse soorten!! Op de markt en online is er keuze uit meer dan 1000 modellen! Er wordt 1 á 2 keer per week ingekocht waardoor men scherp blijft qua mode en prijzen.

Op de vraag waarom nu juist zijn kraam zo uniek is antwoord Ivy: ”Ik denk dat wij wel altijd met onze winkel (kraam) bezig zijn. Zowel fysiek in de winkel als daarbuiten. Daarom zijn wij ook zo blij met de “nieuwe markt”. Voorheen waren wij meer bezig met het opbouwen en inpakken van de kraam dan met de verkoop. Nu kunnen wij ons 100% focussen op de verkoop. Ik vind dan ook dat de gemeente ondernemers de kans moeten geven op een vaste plaats waardoor ze er ook wat moois van kunnen maken, waardoor je uiteindelijk een veel mooiere markt gaat creëren.

Ivy is als standwerker op verschillende markten begonnen, door heel Nederland, maar voornamelijk rondom Amsterdam. Toen Ivy een keer op de Haagse Markt had gestaan was hij meteen verkocht!
Ivy: “De Haagse Markt staat nooit stil, iedere marktdag is weer anders dan de vorige. Ik denk dat als wij een koopzondag erbij zou kunnen krijgen, bijvoorbeeld de laatste zondag in de maand, dat de markt ook aantrekkelijker zou worden voor klanten die buiten Den Haag.”

Wist u dat naast Ivy schoenen er ook een unit is voor kinderen? Onder de naam Ivy Schoenen Kids. Deze kraam wordt bemand door de vrouw van Ivy ,Peggy. Vaak worden er matching schoenen verkocht zodat moeder en dochter dezelfde schoenen kunnen dragen.

Naast de winkel heeft deze unit ook een uitgebreide webshop onder de naam www.ivyschoenen.nl. Tevens is er ook een aparte webshop voor de kinderschoenen www.ivyschoenenkids.nl

Ivy schoenen
Unit 2.26 en 2.27
Geopend op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur.

Ondernemer van deze week is, Ivy Schoenen.