De Ondernemer van deze week is Robbie’s Basics

Bij Robbie’s Basics bent u aan het juiste adres voor T-shirts zowel korte als lange mouw (ook in grote maten), joggingbroeken, casual kleding, polo’s en vesten.

Robbie staat al vanaf jongs af aan op de Haagse markt. Hij heeft altijd zijn vader geholpen die ook op de markt staat met stoffen. Ook Robbie komt uit een echte marktfamilie!

Robbie: “ Ik werk graag op de Haagse Markt! Iedere dag is anders en het persoonlijk contact met de mensen is leuk.
In mijn kraam verkoop ik mooie kwaliteitsproducten voor een zeer goede prijs. Ik probeer altijd producten te vinden die niet iedereen verkoopt waar door mijn aanbod wat exclusiever is. Service vind ik belangrijk dus daarom verkoop ik graag met een glimlach en verwacht dit ook van mijn medewerkers.
In onze kraam hebben we iedere week aanbiedingen vanaf € 3,-“.

Hoewel Robbie zijn hart verloren heeft aan de Haagse Markt kunnen er in zijn ogen ook nog veel dingen verbeterd worden. Robbie: “Ik ben groot voorstander van een overkapping op de Haagse Markt, het liefst een open/dicht constructie. Zo kunnen de bezoekers ons in alle jaargetijden bezoeken! Daarnaast zou ik graag zien dat het parkeren voor onze klanten veel beter en goedkoper geregeld wordt.

Robbie,s Basics Haagse Markt kraam 1.17/1.18
Unit 1.17 en 1.18
Geopend op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur.

Robbie Basics _0001

Robbie 24 Robbie 23 Robbie 22 Robbie 21 Robbie 20 Robbie 19 Robbie 18 Robbie 16 Robbie 15 Robbie 14 Robbie 13 Robbie 12 Robbie 11 Robbie 10 Robbie 9 Robbie 8 Robbie 7 Robbie 6 Robbie 5 Robbie 4 Robbie 3 Robbie 2 Robbie 1

De Ondernemer van deze week is Robbie’s Basics