Deze week is Henriette van Beek-Boers de ondernemer van de week!

Sinds 1987 staat zij met haar kraam op de Haagse Markt.

In haar kraam verkoopt zij alles op het gebied van bed- en badtexiel. Ze is gespecialiseerd in kwaliteitsartikelen en speciale maten. Daarnaast verkoopt ze alle soorten en maten dekbedden in dons en wol (tevens anti-allergie), overtrekken voor het bed, moltons en hoeslakens. Het is een kraam om in weg te dromen!

Henriette onderscheidt zich door kwaliteit van het topsegment te verkopen maar dan tegen prijzen van de markt. In haar kraam heeft zij de bekende merken zoals Cinderella, Essenza en D’Orveige.

Henriette: ”Ik ben op de markt gekomen door mijn man. Eigenlijk kom ik uiteen heel andere wereld, ik heb namelijk rechten gestudeerd maar ik vind het staan op de markt veel leuker. Het contact met de mensen, het etaleren van de kraam en het handel drijven hebben mijn hart gestolen”.

Henriette Op De Haagse Markt

Unit 5.34, 5.35 en 5.36

Geopend op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Henriette 18 Henriette 17 Henriette 16 Henriette 15 Henriette 14 Henriette 13 Henriette 12 Henriette 11 Henriette 10 Henriette 9 Henriette 8 Henriette 7 Henriette 6 Henriette 5 Henriette 4 Henriette 3 Henriette 2 Henriette 1

Deze week is Henriette van Beek-Boers de ondernemer van de week!