Lekker met de fiets naar de markt?

Maak dan gebruik van de gratis Biesieklette-fietsenstalling aan de Groenteweg.

Met tijdelijke melkverf graffiti spoot wethouder Robert van Asten (Mobiliteit) maandag 26 november de wegwijzing naar de fietsenstalling aan de Groenteweg bij de Haagse Markt.

Naast de fietsenstalling aan het Hobbemaplein is sinds maart 2018 een tweede fietsenstalling aan de Groenteweg geopend. De stalling aan het Hobbemaplein is tijdens marktdagen vaak helemaal vol. De stalling aan de Groenteweg ertegenover moeten mensen nog weten te vinden. Hier zijn nog vaak lege plekken.

DEN HAAG – Op de Haagse Markt kunnen fietsen gratis en bewaakt gestald worden bij de Biesieklette. FOTO EN COPYRIGHT GEMEENTE DEN HAAG/HENRIËTTE GUEST

Door een verwijzing naar de stalling met tijdelijke melkverf graffiti, bouwborden en door de inzet van extra fietscoaches, worden fietsers naar de stalling verwezen.

De stalling aan de Groenteweg is gratis, bewaakt en biedt 140 fiets parkeerplekken. Beide Biesieklette-stallingen aan de Haagse Markt (Groenteweg en Hobbemaplein) zijn op marktdagen open van 8.30 uur tot 17.30 uur.

Meer informatie over fietsenstallingen in Den Haag: https://www.denhaag.nl/nl/in-de-stad/verkeer-en-vervoer/fietsen/gratis-en-bewaakt-uw-fiets-stallen-in-den-haag.htm

Lekker met de fiets naar de markt?