Deze nieuwe bustour gaat ook de Haagse Markt aandoen!

#top! #daarwordenweblijvan!

Welkom in de meest kleurrijke stad van Nederland!
Vanaf zaterdag 24 februari, kun je kennis maken met de meest veelzijdige en kleurrijkste stad van Nederland: Den Haag! Den Haag als stad van vrede en recht, residentie, politieke hart, ambassadestad, festivalstad en mooiste Nederlandse badplaats! Tevens biedt Den Haag een oase aan groengebieden met fantastische parken, zoals de Japanse Tuin en duingebieden met schitterende flora en fauna. Stad met haar diversiteit aan wijken: van het chique Van Stolkpark tot aan de als een prachtig kleurrijk pallet vervaardigde Schilderswijk. Midden in de Schilderswijk ligt de Haagse Markt, één van de allergrootste markten van Europa, waar vier maal per week de koopwaar de multiculturele samenstelling weergeeft en die veel bezoekers trekt. Maar ook Chinatown: Een stukje Azië midden in de Haagse binnenstad! Proef hier achter de Chinese poorten de sferen van Aziatische restaurants, Chinese specialiteiten, exotische producten en diverse Chinese winkeltjes. De badplaats Scheveningen biedt een bijzondere combinatie van recreatie aan. Van heerlijk flaneren langs de vele eettentjes, strandpaviljoens en winkels tot een bezoek aan de Scheveningse Pier en het Casino! Daarnaast is de schitterende boulevard een belangrijke schakel in de Nederlandse kustbescherming. Een prachtige tour in een prachtige stad!Praktische informatie

  • Prijs: een ticket voor volwassenen kost € 19,50 per persoon en is geldig voor de dag van deelname. Een kinderticket tot 12 jaar kost € 12,50 per persoon.
  • Wanneer: elke woensdag en zaterdag om 10:00 uur.
  • De uitvoering wordt verzorgd door een touringcar van Pasteur Reizen.
  • De bustour wordt begeleid door ervaren gidsen.
  • De haltes onderweg zijn: Den Haag Centraal Station, de Haagse Markt, China Town, Scheveningen, Den Haag Centraal Station.
  • Start: vanaf het Busplatform, Den Haag Centraal Station.
Reserveren 
Tickets voor de bustour zijn te reserveren via de volgende manieren:

  • online via excursies.denhaag.com
  • telefonisch van maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 17:00 uur via 070-3618860
  • aan de balie van VVV Den Haag (Spui 68)

Bij online reserveren kan er betaald worden via IDEAL en creditcard (Visa en Mastercard). Per boeking betaal je altijd 2,50 euro servicekosten. Bij vragen kun je ons ook even een tweet sturen via @vvvdenhaag.

De organisatie en de uitvoering van de tour zijn in handen van de Stichting Cultuur, Educatie en Burgerschap.

Deze nieuwe bustour gaat ook de Haagse Markt aandoen!