Ondernemer van deze week is Pieter de Boer van Dvd2burn.

Ook vandaag weer een nieuwe ondernemer van de week!

De ondernemer van deze week is Pieter de Boer van Dvd2burn.
Pieter staat al sinds 1980 op de markt.
In zijn kraam verkoopt hij een zeer grote sortering van computers en elektronica maar ook alle soorten kabels, laders, onderdelen, materialen voor bewaking, camera’s en inktcartridges.

Pieter: “Onze kraam is uniek op de markt en in de omgeving van de markt. Onze kraam is een volledige computerwinkel. Iedere dag hebben wij leuke en scherpe aanbiedingen”.

Ook Pieter is van mening dat de Haagse Markt de leukste plek van Nederland is om te werken. “De gezelligheid en het buitenzijn maar ook het feit dat er altijd wel iets te beleven is op de markt maakt het een uitstekende werkplek. Voor mij is de markt voor iedereen, met iedereen en van iedereen”.

De kraam van Pieter staat naast die van zijn vrouw. Pieter: “We zijn een echte marktfamilie! Zij verkoopt broodjes in haar kraam, dat is wel heel iets anders hoor dan de elektronica die ik verkoop. Op deze manier doen we ieder ons eigen ding maar werken we toch samen op de markt. Voor ons de perfecte combinatie”.

In de toekomst wil Pieter zijn bedrijf onmisbaar maken op de markt. Het doel is om het bedrijf te continueren en wellicht over te doen aan de kinderen.

DVD2Burn
Unit 5.12 en 5.13
Geopend op maandag, woensdag en vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur.

Website: www.dvd2burn.nl

Facebook: Dvd2burn

Pieter de Boer 2 Pieter de Boer 3 Pieter de Boer 4 Pieter de Boer 5 Pieter de Boer 6

Ondernemer van deze week is Pieter de Boer van Dvd2burn.