De ondernemer van deze week is Happy Bread

Linda de Boer is het gezicht achter Happy Bread. Zijn staat al sinds 1980 met plezier op de Haagse Markt. Linda is op de markt gekomen door haar man Pieter. Linda: “Pieter stond al op de markt en komt ook uit een echte marktfamilie. Het was dus als vanzelfsprekend dat ik ook op de markt ging werken”. De kraam van Linda staat naast haar man Pieter. “Maar die verkoopt wel iets heel anders hoor, zegt ze lachend. Dat is niet met elkaar te vergelijken. Zo doen we wel lekker ieder ons eigen ding”.

Bij Happy Bread kunt u terecht voor de inwendige mens! Zij maken heerlijke belegde broodjes. De broodjes komen kakelvers uit de oven en daarnaast schenkt men de lekkerste koffie en cappuccino van de Haagse Markt.

De kraam van Happy Bread ligt centraal op de Haagse Markt en beschikt over een terras. Hierdoor kunt u midden op de markt genieten van alle verse lekkernijen die Happy Bread te bieden heeft. Happy Bread heeft als doel de klanten een gezellige maar vooral ook smakelijke ervaring te bieden.

Op de vraag wat nu zo leuk is aan werken op de Haagse Markt heeft Linda snel een antwoord. “De mensen! Er gebeurt altijd wel iets leuk op de Haagse Markt, het is gewoon een klein dorpje. De collega’s en de sfeer zijn geweldig. De markt is een geweldige plek voor alle boodschappen en verrassende ontmoetingen. De Markt is goed en goedkoop!”

Happy Bread Lunchroom
Unit 5.14 en 5.15
Geopend op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Ga naar facebook en zie op de tijdlijn de deel win&like actie! Klik hier.

Scrol op de tijdlijn en zie deze week:

Winactie!!!

Win 3x een gratis ontbijtje van Happy Bread Lunchroom! Vertel ons wie je dit ontbijtje cadeau wilt doen en waarom. Tag die persoon in je bericht.

Volgende week woensdag zetten we de winnaars weer op de site.

Succes!

De ondernemer van deze week is Happy Bread