De Ondernemer van deze week is, Jan van Veenendaal met de Shoe Outlet.

Tijdens de opruimingsweken van de Haagse Markt moet u bij Jan van Veenendaal zijn!

Jan verkoopt in zijn kraam een grote collectie outlet schoenen voor dames en heren. Twee keer per jaar houdt hij een grote uitverkoop en dat is nu! Op de foto’s ziet u zijn kraam tijdens de uitverkoopweken.

Buiten de uitverkoopweken werkt Jan met (rest) partijen schoenen daardoor kunnen zij goedkoper werken zonder in te leveren op kwaliteit en mode. De collectie is hierdoor wel snel wisselend.

Over Jan:
Jan in zijn carrière ooit begonnen als uitzendkracht op het ministerie van Landbouw en Visserij. Na een bezoek aan de Haagse Markt was hij in 1981 direct verkocht en stond hij binnen 2 weken op de Haagse Markt 1981. Tot 2006 verkocht hij Dvd’s en cd’s maar daarna is hij zich op schoenen gaan concentreren.

Jan is erg trots op zijn kraam en zijn fijne medewerkers. Hij gaat nog graag met plezier naar de Haagse Markt ook al doet hij het tegenwoordig wat rustiger aan. Jan: “zolang mijn vrouw het leuk vindt gaan we zeker door want zonder haar verkoopinzet en de inzet van onze medewerkers zou het nooit gaan. Ik ben erg blij met ze en heel erg trots op ze! In de toekomst hoop ik dat mijn zoon ermee doorgaat”.

Jan van Veenendaal
Shoe outlet Haagse markt kraam 5.27/5.28
Unit 5.27 en 5.28
Geopend op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur.

De Ondernemer van deze week is, Jan van Veenendaal met de Shoe Outlet.