De Ondernemer van deze week is Nel Kames.

De ondernemer van deze week is een echt boegbeeld van de Haagse Markt! Wie kent haar niet, de altijd vrolijke Nel Kames met haar bloemenkraam aan het begin van de markt.

Al van kinds af aan staat Nel op de Haagse Markt. Eerst in de kraam van haar vader, Piet Dame, maar nu al weer 25 jaar voor zichzelf. De familie Kames-Dame is de oudste en meest bekendste bloemenverkoper van de Haagse Markt.

Nel staat bekend om haar prachtige bloemen, zowel losse bloemen als boeketten worden verkocht in de kraam. Natuurlijk kunt u bij Nel ook terecht voor rouw- en trouwwerk.

De bloemen zitten echt in de familie. Nel bemand samen met haar man Bert de kraam op de Haagse Markt. Bert komt ook uit de bloemen, hij heeft vroeger op Markthof en voor de V&D gestaan met zijn bloemenkraam. Maar ook dochter Patty heeft een bloemenzaak aan de Bullstraat 13 in Den Haag waar zij prachtige boeketten, potten, planten en leuke woonaccessoires verkoopt tegen een betaalbare prijs. Zoon Joey doet nu de weekmarkten en zal in de toekomst het stokje op de Haagse Markt overnemen.

Nel draagt de Haagse Markt een warm hart toe. Op vele reclame-uitingen is zij te zien en ook verschijnt zij regelmatig in de media als het de Haagse Markt betreft. Het ondernemen op de Haagse Markt is haar met de paplepel ingegoten. Nel: ”Met zoveel leuke en verschillende mensen van diverse afkomsten is het iedere dag een feestje om op de Haagse Markt te werken. Ik maak met iedereen graag een praatje, er is geen dag hetzelfde!”

Naast de Haagse Markt staat Nel op de markten in Nootdorp, Ypenburg, Leyweg en in Barendracht.

Bloemensierkunst Bert en Nel Kames
Unit 1.01 en 1.02
Geopend maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag van 9:00 to 17:00 uur.

www.kamesbloemen.nl

De Ondernemer van deze week is Nel Kames.