De Ondernemer van deze week is, Philip en Chris Kalkman’ s DropShop.

Voor de lekkere trek moet je bij Philip Kalkman’s DropShop zijn!

De ondernemer achter deze kraam is Chris Kalkman.
In de kraam verkoopt Chris dropjes, snoepjes, chocolaatjes, handgemaakte Belgische bonbons, karamels, koekjes, candybars, oudhollands snoep, 15 verschillende soorten surprise eieren, groot assortiment lolly’s en zuurstokken, paaseitjes en nog veel meer.

De kraam is een inloopkraam zodat u, op uw gemak, kunt winkelen. Met een mandje kunt u langs de schappen struinen om net die ene leuke aanbieding mee te pakken of dat mooi geboorte chocolaatje te bekijken. De kraam heeft een heel breed assortiment waarbij voor alle klanten wel iets leuks en lekkers te koop is zoals pakken koek voor zeer scherpe prijzen of juist een mooie doos handgemaakte Belgische bonbons.

Chris komt uit een echte marktfamilie: Chris: “ik ben door mijn vader en moeder op de markt terecht gekomen. Mijn vader, Philip, is de naamgever van Philip Kalkman’s Dropshop. De verkoop van snoep zit ook echt in onze familie. Diverse familieleden staan op verschillende markten in de regio met snoep”.

Hoewel Chris de markten in de regio ook zeker kan waarderen ligt zijn hart toch echt bij de Haagse Markt. Chris: “De Haagse Markt is heel erg divers in zijn assortiment en heeft een fantastisch publiek. Iedere dag lopen er wel 50 verschillende culturen en diversiteiten langs onze kraam en met iedereen houd je een praatje of groet je op een bijzondere manier, dat maakt de Haagse markt uniek en vinden wij het iedere dag weer een feestje om er te mogen staan”.

Iedere dag heeft Philip Kalkman’s DropShop diverse aanbiedingen. Kijk daarom op de facebookpagina voor de aanbieding van de dag of de weekspecial.

Kijk ook eens in de webshop www.onlineletters.eu daar worden heerlijke chocoladeletters verkocht.

Philipkalkmansdropshop
Unit 3.54 en 3.55
Geopend op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur
www.kalkmandropshop.nl
www.onlineletters.eu

Ga naar facebook en zie op de tijdlijn de deel win&like actie! Klik hier.

Scrol op de tijdlijn en zie deze week:

Deze week is Philipkalkmansdropshop de ondernemer van de week. Daarom mogen we 15 !!! waardecheques van € 10,- weggeven! Wil jij winnen! Like de pagina van Philipkalkmansdropshop en laat hieronder een reactie achter waarom je wilt winnen!

 

De Ondernemer van deze week is, Philip en Chris Kalkman’ s DropShop.