De ondernemer van deze week is Slagerij Evers

De ondernemer van deze week is Slagerij Evers van Martin Evers.

Martin Evers staat sinds 1976 op de Haagse Markt en is een echte kenner op het gebied van vlees. Slagerij Evers is van oudsher een familiebedrijf met ruim 70 jaar ervaring. Martin is de derde generatie van de Evers familie die op de markt staat.

In zijn unit verkoopt Martin vlees en vleeswaren van varken en rund. Beroemd zijn ook de vers belegde broodjes en de gehaktballen die uit eigen keuken komen.

Bij slagerij Evers kunt u nog echt terecht voor ambachtelijk vlees van neus tot staart. “Dat vind je in de supermarkt niet” aldus Martin.

Toekomstplannen heeft Martin nog genoeg. “Graag zou ik mijn unit willen uitbreiden zodat ik ook kip, schaap en kalfsvlees kan verkopen”.

Alle producten die Slagerij Evers verkoopt zijn van topkwaliteit, verser kan gewoon niet! Iedere week zijn er andere aanbiedingen.

Deze week heeft Slagerij Evers een leuke actie. Ieder jaar kweekt Martin zelf een pompoen. Door middel van € 1,- kunt u meedoen met deze actie. Raad vervolgens het gewicht en win de helft van het inschrijfgeld en de pompoen.

Vleeshandel Evers
Unit 1.69 en 1.70
Geopend op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur

De ondernemer van deze week is Slagerij Evers