De Ondernemer van deze week is, Willem Bos.

Deze week zijn we op bezoek bij de altijd vriendelijke Willem Bos, een marktondernemer in hart en nieren.

Willem begon zijn carrière in 1974 op de Haagse Markt en staat tegenwoordig met zijn zoon “Joop” in de kraam. Joop zal in de toekomst de kraam overnemen.

In de kraam verkopen de mannen outlet sportschoenen en sportkleding van alle bekende sportmerken. De kleding en schoenen zijn van uitstekende kwaliteit maar zeer scherp geprijsd. Dagelijks zijn de mannen opzoek naar restanten en partijen kleding en schoenen waardoor er altijd een zeer gevarieerd aanbod in de kraam aanwezig is.

Als we ze vragen of de mannen zelf ook een sport beoefenen moeten ze lachen. Willem: “Ik kijk liever naar sport dan dat ik eraan meedoe”.

Willem is een marktkoopman in hart en nieren en is altijd in voor een praatje met zijn klanten. Willem: “ik hou echt van de Haagse Markt, het buiten zijn, het multiculturele karakter van de markt en het contact met de klanten waardeer ik zeer. Ik begon mijn carrière op de Haagse Markt al in 1974 en sta dus al meer dan 40 jaar op de markt. Ik heb ondernemers zien komen en gaan, ik zou er een boek over kunnen schrijven. Er gebeurt hier altijd wel wat en dat maakt het zo fantastisch om te ondernemen op de Haagse Markt”.

Willem & Joop Bos Sportkleding en Schoenen
Unit 1.51 en 1.52
Geopend op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag van 9:00 en 17:00 uur.

De Ondernemer van deze week is, Willem Bos.