Deze week is Donna Harreman de ondernemer van de week

Bij Donna Harreman koopt u het lekkerste ijs van de Haagse Markt! Dit schepijs is ambachtelijk gemaakt!

Daarnaast verkoopt Donna taart en cupcakes op bestelling en kunt u hier terecht voor decoraties en benodigdheden op het gebied van taarten en cupcakes maken. Deze week is er hiervoor een leuk aanbieding in de kraam, kleurstof voor taarten voor € 1,80.

De kraam van Donna is bijzonder uitgebreid! Donna : “In Nederland is niemand zo uitgebreid in zijn winkel als ik in mijn kraam! Ik ben dan misschien wel het kleinste taartenwinkeltje in Nederland maar ik heb wel het grootste assortiment.
Ik sta met liefde elke marktdag in mijn kraam en wil mensen graag helpen en helpen beter te worden bij het maken van taarten. Ik ben op de markt gekomen door mijn schoonzoon en dochter, deze stonden al op de markt. Ik wilde graag ambachtelijk ijs introduceren op de markt. De taarten en de cupcakes zijn er vanzelf bijgekomen”.

Donna’s Taartenwinkeltjes en ambachtelijk ijs
Kraam 3.58
Geopend op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur

Deze week is Donna Harreman de ondernemer van de week