De ondernemer van deze week is Anita van Anita’s Franse Droge Worst

Anita’s Franse Droge Worst

Anita is relatief nieuw op de Haagse Markt. Ze staat sinds januari dit jaar op de markt.
In haar kraam verkoopt ze Franse droge worsten in wel 35 verschillende smaken. De smaken zitten door de worst heen of op de worst. Naast Franse worsten worden er ook Nederlandse worsten en Spaanse fuet verkocht.

De kraam van Anita is een echte aanwinst voor het productassortiment van de Haagse Markt omdat dit product verder niet verkocht wordt op de markt. De worsten uit deze kraam kunt u lekker eten bij een drankje, bij de maaltijd in bijvoorbeeld een salade of op een pizza maar ook is het een goede aanvulling bij een kaasplankje.

Anita is op het idee gekomen van deze kraam omdat er veel vraag was naar deze worsten in de regio. Anita: “Ik had al ervaring met het staan op markten en braderieën maar ik was toe aan wat meer vastigheid. Omdat ik nu op een vaste plek sta kan ik er echt iets moois van maken. Ik vind de Haagse Markt een fantastische plek om te werken omdat er veel gezelligheid heerst op de markt en er mensen in mijn kraam komen van allerlei culturen”.

Deze week heeft Anita een leuke aanbieding! 3 worsten voor € 10,-

Anita’s Franse Droge Worst
Unit 3.91
Geopend op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Anitas franse droge worst 8 Anitas franse droge worst 7 Anitas franse droge worst 6 Anitas franse droge worst 5 Anitas franse droge worst 4 Anitas franse droge worst 3 Anitas franse droge worst 2 Anitas franse droge worst 1

 

De ondernemer van deze week is Anita van Anita’s Franse Droge Worst