De ondernemer van deze week is Vishandel Brouwer.

Vishandel Brouwer staat in de prachtige visrij van de Haagse Markt. Ze verkopen Hollandse vis zoals kabeljauw, schol, zeebaars, rode poon, makreel, wijting, tong, griet en tarbot. Maar ook buitenlandse vissoorten zoals dorade, botervis, pomfret, red snapper, ansjovis en sardientjes. De prijzen in deze kraam liggen 25% onder de normale winkelprijzen.

Vishandel Brouwer heeft dagelijks verse aanvoer waardoor zij altijd verse producten kunnen leveren aan de klanten. Danny Brouwer: “Het liefst koop ik van dagvissers, dan is de vis ’s nachts gevangen en daardoor van de hoogste kwaliteit.

Ook Danny Brouwer komt uit een echte marktfamilie. “Ik ben de vierde generatie die op de markt staat. Onze familie stond zelfs al op de Haagse Markt op de Prinsegracht. Dat is nog van voor de verhuizing naar de huidige locatie aan de Herman Costerstraat. Het was voor mij niet meer als normaal dat je je ouders opvolgt, het ondernemen op de markt is mij met paplepel ingegoten!”

“Op de markt voel ik mij als spreekwoordelijke vis in het water! De diverse culturen en het buiten werken is fantastisch. Je bent vrij en altijd met mensen bezig”.

Als we vragen welke toekomst Danny ziet voor zijn bedrijf hoeft hij niet lang na te denken. “Ik zou nog meer variatie willen leveren aan mijn klanten. Daarnaast zouden we het leuk vinden als meer mensen buiten Den Haag de Haagse Markt zouden kunnen vinden”.

Vishandel Brouwer
Geopend op maandag, woensdag en vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur.
Locatie: visrij

Vishandel Brouwer 12 Vishandel Brouwer 11 Vishandel Brouwer 10 Vishandel Brouwer 9 Vishandel Brouwer 8 Vishandel Brouwer 7 Vishandel Brouwer 6 Vishandel Brouwer 5 Vishandel Brouwer 4 Vishandel Brouwer 3 Vishandel Brouwer 2 Vishandel Brouwer 1

De ondernemer van deze week is Vishandel Brouwer.