De ondernemer van deze week is Geoffrey Fransen.

Geoffrey is praktisch geboren op de Haagse Markt maar vanaf 1995 echt werkzaam op de markt. Hij is de derde generatie uit zijn familie die nu op de markt staat. In zijn kraam verkoopt Geoffrey fournituren. Dit zijn alle materialen die nodig zijn om kleding te stikken en/of op te leuken. De combinatie van kwaliteit en een vriendelijke prijs maakt dat deze kraam bij vele geliefd is. Het is immers de meest gesorteerde ritsenwinkel van Nederland waar u alles overzichtelijk kan bewonderen.

Als we Geoffrey vragen waarom hij zo graag op de Haagse Markt staat heeft ook hij zijn antwoord snel klaar. “Ik kom uit een echte marktfamilie, vanuit de luiers kwam ik al op de markt. De markt is zo dynamisch en gezellig. De markt is een samenkomst van vele culturen en dat brengt heel veel charme met zich mee”.

Geoffrey barst nog van de ideeën voor zijn bedrijf. Mode is dynamisch en aan trends onderhevig, echter zelfmaakmode zal nooit verdwijnen. “Graag zou ik onze kraam nog meer optimaliseren waardoor we nog meer kunnen inspringen op de veranderende mode”.

Naast de kraam op de markt gaat vanaf 27 april a.s. ook de nieuwe winkel van de familie Fransen open. Deze kunt u vinden in de Schoolstraat 2D in Rijswijk.

Gedurende het hele jaar kunt u in de kraam van Geoffrey sparen voor € 5,- korting. Vraag om de spaarkaart. Bij iedere euro die u besteed krijgt u een gratis zegel. Bij een volle kaart krijgt u € 5,- korting.

Geoffrey Fransen De Fourniturenspecialist
www.fournituren-denhaag.nl
Webshop op http://www.fourniturenshop.nl/
Unit 4.12 en 4.13
Geopend op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag van 8:00 tot 17:00 uur

Geoffrey 13 Geoffrey 12 Geoffrey 11 Geoffrey 10 Geoffrey 9 logo Geoffrey 8 Geoffrey 7 Geoffrey 6 Geoffrey 5 Geoffrey 4 Geoffrey 3 Geoffrey 2 Geoffrey 1

De ondernemer van deze week is Geoffrey Fransen.