De ondernemer van deze week is MR Dekbed A1 oftewel de heer Bhatti.

Meneer Bhatti staat al 25 jaar op de Haagse Markt en is een echte legende. Hij verkoopt alles voor de slaapkamer zoals kussens en dekbedden, daarnaast zijn dekbedovertrekken zijn specialiteit.

“Ik heb een assortiment met een hoge kwaliteit voor een lage prijs. Ik heb om die reden een grote vaste klantenkring opgebouwd. Vele slapen al jaren heerlijk, op en onder mijn producten. Ik vind het heel leuk te ervaren, dat als de kinderen uit huis gaan, zij ook bij mij komen kopen” aldus een trotse de heer Bhatti.

Op de vraag hoe meneer Bhatti op de markt is gekomen antwoord hij als volgt “Er staan veel vrienden op de Haagse Markt, die spoorde mij aan het ook te proberen. Ik heb er geen spijt van, omdat ik al 25 jaar m’n boterham kan verdienen, met werk dat ik heel leuk vind. Ik sta in het begin van de middelste rij, de collega’s in dit blok, zijn familie geworden. Je beleeft en deelt alles. We hebben het heel gezellig met elkaar. De markt is zo groot, het is net een dorp. We proberen met elkaar er het beste van te maken. Die verbroedering vind ik het leukste aan de Haagse Markt.

Wat kan er nog beter op de markt meneer Bhatti? “Kijk de markt is mooi en groot. Maar de beleving voor de consument kan beter, gezelliger. Er zouden meer rust punten mogen zijn. Plekken waar mensen even kunnen zitten zonder dat ze iets zouden moeten consumeren. Of juist een plek waar men hun gekochte waar kan consumeren en/of bekijken. Even op adem komen om weer verder te kunnen. Daarnaast zijn er veel ondernemers die lekkers verkopen en geen terras (mogen) hebben terwijl er wel ruimte is! Geef de ondernemers die ruimte en maak er terrassen bij. Zo trek je de beleving naar een hoger niveau”.

Mr Dekbed A1
Unit 4.07 en 4.08
Geopend op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur.

Bhatti 7 Bhatti 6 Bhatti 5 Bhatti 4 Bhatti 3 Bhatti 2 Bhatti 1

De ondernemer van deze week is MR Dekbed A1 oftewel de heer Bhatti.