De ondernemer van deze kraam is R.J. (Rob) van der Veen.

Rob heeft het vak geleerd van vader Hannes van der Veen. Ook de familie van der Veen is een echte marktfamilie. Vele van der Veentjes, kinderen, neefjes en nichtjes van Rob en zijn broer, staan met een eigen kraam op de markt. Vanaf 1970 is Robbie zelf werkzaam op de Haagse Markt. In de kraam staat hij samen met zijn familie, de meiden.

Zoals de naam al zegt verkoopt deze kraam stoffen. In het zeer grote assortiment zitten gordijn-, interieur- en damesstoffen. Iedere week zijn er nieuwe stoffen en diverse aanbiedingen. De stoffen zijn van goede kwaliteit en van een goede prijs. Een andere prettige bijkomstigheid is dat u altijd vakkundig en vriendelijk geholpen wordt.
Ook maakt men in eigen atelier gordijnen en vitrages. Kom dus snel eens een kijkje nemen bij deze mooie kraam.

Wat is er nou zou leuk aan de Haagse Markt Rob? “Elke dag is anders, je bent heerlijk buiten en onder de mensen. Voor mij is de markt een ideale werkplek maar er kan nog wel wat verbeterd worden hoor. Zo zou ik graag zien dat het parkeren gratis wordt en dat we overal goede (gratis) wifi hebben. Ook ben ik van mening dat de markt een echte boost zou krijgen met een overkapping. We zijn al het leukste uitje van Den Haag maar dan worden we ook nog het beste uitje van Den Haag. We zijn dan met alle weersomstandigheden te bezoeken”.

Stoffenkraam Suus ‘T Hoekje

Unit 4.48 en 4.49
Geopend op Maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur.

Suus 17 Suus 16 Suus 15 Suus 14 Suus 13 Suus 12 Suus 11 Suus 10 Suus 9 Suus 8 Suus 7 Suus 6 Suus 5 Suus 4 Suus 3 Suus 2 Suus 1

De ondernemer van deze kraam is R.J. (Rob) van der Veen.