De ondernemer van deze week is Harm-Jan Goedegebuur met zijn kraam The Best of Nature.

Bij The Best of Nature kunt u terecht voor verse koffiebonen en unieke losse & verse thee soorten. Daarnaast verkoop men koffie en thee “to go” en handgemaakte sigaren (longfilters). De koffie die deze kraam verkoopt is beter dan die van de bekende ketens. Tevens is de ijskoffie een hit, deze moet u echt een keer geprobeerd hebben!

In de kraam kunt u terecht om alle mooie natuurproducten te beleven, ruiken en proeven. Alle soorten koffiebonen worden wekelijks vers gebrand door een lokale branderij, door hier gebruikt van te maken profiteert u van de beste kwaliteit. Daarnaast zijn vrijwel alle producten biologisch en/of fair trade.

The Best of Nature is een nieuw concept van de familie Goedegebuur welke tijdens de opening van de hernieuwde Haagse Markt in 2015 is gelanceerd. Harm-Jan: “Op de oude markt was een dergelijk concept nog niet. Ik zag dit nieuwe concept als een mooie kans om tijdens de vernieuwing van de markt iets voor mijzelf te beginnen, samen met mijn vrouw. Als sinds ik 12 jaar ben ga ik met mijn vader mee naar de markt (sigarenkraam). Ik ben echt gek op de Haagse Markt! Het publiek is erg divers en de sfeer is goed. Ook als “concurrenten” onder elkaar”.

De kraam van the best of nature heeft unit nummer 4.62 en bevind zich direct naast parkeergarage ingang B. In de kraam is altijd een Barista aanwezig zodat u kunt genieten van een heerlijke bak koffie. Daarnaast staan er van alle thee soorten een glazen potjes, zodat u de thee kunt ruiken en eventueel kunt proeven. Op dit moment is de oosterse melange koffiebonen in de aanbieding. 250 gram voor € 3,50

The best of Nature unit 4.62
Geopend maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur.

Meer informatie en webshop op www.thebestofnature.nl

Goedegebuur 22 Goedegebuur 21 Goedegebuur 20 Goedegebuur 19 Goedegebuur 18 Goedegebuur 17 Goedegebuur 16 Goedegebuur 15 Goedegebuur 14 Goedegebuur 13 Goedegebuur 12 Goedegebuur 11 Goedegebuur 10 Goedegebuur 9 Goedegebuur 8 Goedegebuur 7 Goedegebuur 6 Goedegebuur 5 Goedegebuur 4 Goedegebuur 3 Goedegebuur 2 Goedegebuur 1

De ondernemer van deze week is Harm-Jan Goedegebuur met zijn kraam The Best of Nature.