De ondernemer van deze week is Harry Claris met zijn onderneming Jolly Baby- en Kidsshop.

De ondernemer van deze week is een echte legende! Al 40 jaar staat hij op de Haagse Markt: Harry Claris met zijn onderneming Jolly Baby en Kidsshop.

In de kraam verkoopt Harry kleding voor kinderen, vanaf het allerkleinste babymaatje maat 44 t/m maat 86 tot kinderkleding vanaf maat 92 t/m maat 170. Daarnaast verkoopt men ook baby-, kleuter- en kinderbenodigdheden zoals kinderwagens, buggy’s, baby draagzakken, voetenzakken, wagentassen, babydekens en autostoeltjes.

Harry: ” Al 40 jaar sta ik met mijn kraam op de Haagse Markt. Ik heb de kraam overgenomen van mijn vader dus de familie Claris staat ook al jaren op de Haagse Markt. Door deze jarenlange ervaring in Baby-, Peuter en Kinderartikelen zijn wij in staat om een zeer breed assortiment te brengen op de Haagse Markt. Een goede service staat bij ons voorop! Uiteraard is pinnen, ruilen en zelfs geld terug mogelijk”.

Harry is enorm trots op wat hij heeft kunnen bereiken in de afgelopen 40 jaar op de Haagse Markt! Harry: “Hierdoor ben ik verknocht geraakt aan deze stek! Aangezien de Haagse Markt de grootste markt van Nederland is, trekt dit niet alleen mensen uit de directe omgeving maar ook bezoekers uit andere provincies en landen. Je komt in contact met zeer veel nationaliteiten. De verscheidenheid van koopwaar en mensen is hier enorm! Kortom elke dag is anders. Het verveelt nooit! Ik hoop nog vele jaren mee te draaien op de Haagse Markt!”

Jolly Baby en Kidsshop
Unit 2.13 & 2.14
Geopend op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur

Jolly 21 Jolly 20 Jolly 19 Jolly 18 Jolly 17 Jolly 16 Jolly 15 Jolly 14 Jolly 13 Jolly 12 Jolly 11 Jolly 10 Jolly 9 Jolly 8 Jolly 7 Jolly 6 Jolly 5 Jolly 4 Jolly 3 Jolly 2 Jolly 1

De ondernemer van deze week is Harry Claris met zijn onderneming Jolly Baby- en Kidsshop.