Deze week is Sokken & panty’s Daino beenmode de ondernemer van de week.

Ook voor Beenmode bent u op de Haagse Markt aan het juiste adres!

Bijvoorbeeld bij Daino Beenmode. In deze kraam verkopen ze sokken en beenmode in de ruimste zin van het woord. Zoals sportsokken, 100% katoenen sokken, enkel sokken, voetjes met siliconenstrip (blijven ze eindelijk zitten), goedkope dames-, heren- en kindersokken, basic panty’s, zeer sterke zijdeglans panty’s, basic panty kniekousen, kantoenen kniekousjes en sokjes van Marianne, hold-up’s, leggings, werksokken, Noorse sokken, antislip sokken voor dames en heren, biker sokken, sokken zonder naad op de teen, net panty’s en sokjes en diverse bijzondere (aparte) panty’s.

Bij Daino hebben ze de nieuwste trends en zetten ze net een stapje verder voor de klant. Door het brede assortiment hebben ze producten die niet iedereen heeft. Denk bijvoorbeeld ook aan grote maten panty’s en sokken (47-50), maar ook in producten met soepel boord voor diabetici en mensen met trombose. Antislip producten zijn er ook voor heren en de hold-up’s zijn er ook in grote maten.

Uiteraard zijn alle producten van goede kwaliteit en worden ze verkocht voor een mooie prijs. Bij Daino hechten ze veel waarde aan de kwaliteit. Naast het inspelen op de trends bieden ze al jarenlang een vast assortiment aan waar de klanten voor terugkomen. Mocht u speciale wensen hebben dan kunnen er ook producten speciaal voor u besteld worden, vraagt u gerust in de kraam naar de mogelijkheden.

Sokken & panty’s Daino beenmode
Unit 3.13 en 3.14
Geopend op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur

Daino 21 Daino 20 Daino 19 Daino 18 Daino 17 Daino 16 Daino 15 Daino 14 Daino 13 Daino 12 Daino 11 Daino 10 Daino 9 Daino 8 Daino 7 Daino 6 Daino 5 Daino 4 Daino 3 Daino 2 Daino 1

Deze week is Sokken & panty’s Daino beenmode de ondernemer van de week.