De ondernemer van deze week is Melissa Mode.

Bij Melissa Mode verkopen ze al ruim 23 jaar exclusieve en betaalbare kinderkleding. U kunt hier terecht voor jongens, meisjes en babykleding van maat 56 tot maat 164.

De man achter Melissa Mode is Yuksel Uydur. Vol trots vertelt hij over zijn kraam. “De naam Melissa komt van mijn dochter! Vanaf 1993 sta ik al op de markt, eerst als meeloper en daarna als vaste standplaatshouder. Als kind van 10 jaar liep ik al op de markt te helpen om kramen op te ruimen ?. Ik hou van de diversiteit van de bezoekers van de Haagse Markt en de gezelligheid met de collega’s! Mij krijg je hier niet meer weg!!!”

Yuksel: “In mijn kraam verkoop ik een ruim aanbod in alle kindermaten. Mijn producten zijn van goede kwaliteit voor een vriendelijke prijs. Iedere week heb ik een ander aanbod, geheel ingespeeld op de trends van nu. De kinderen willen immers, net als hun ouders, in de nieuwste mode lopen.
In onze kraam kunt u pinnen en zegels sparen voor korting. Tevens zijn er elke week nieuwe aanbiedingen op ons sale rek”.

Melissa Mode
Unit 3.09 en 3.10
Geopend op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur.

Yuksel 26 Yuksel 25 Yuksel 24 Yuksel 23 Yuksel 22 Yuksel 21 Yuksel 20 Yuksel 19 Yuksel 18 Yuksel 17 Yuksel 16 Yuksel 15 Yuksel 14 Yuksel 13 Yuksel 12 Yuksel 11 Yuksel 10 Yuksel 9 Yuksel 8 Yuksel 7 Yuksel 6 Yuksel 5 Yuksel 4 Yuksel 3 Yuksel 2 Yuksel 1

De ondernemer van deze week is Melissa Mode.