De Ondernemer van deze week is Shirley van Drunen.

De zonnigste kraam van de Haagse Markt is die van Shirley van Drunen. Haar kraam staat bekend onder de naam Tatum op de Haagse Markt. De kraam is vernoemd naar haar dochter die zelf op zaterdag ook meehelpt in de kraam. Vele van u zullen de kraam ook kennen onder zijn bijnaam, de Ibiza kraam.

In haar kraam verkoopt Shirley leren riemen en modeaccessoires zoals Ibiza sieraden, oorbellen, kettingen, armbanden, ringen, dromenvangers, enkelbandjes, sjaals, tassen, hoeden. Daarnaast worden er exclusieve kussen hoezen en buffelschedels verkocht.

De kraam van Shirley is erg bijzonder vanwege de presentatie en de uitstraling van de producten. De producten zijn tevens zeer exclusief. Naast de kwaliteit is service voor Shirley ook erg belangrijk. Shirley: “Ik wil graag dat onze klanten goed en vriendelijk worden geholpen, dat ze blij zijn met hun aankoop en daar nog lang van kunnen genieten”.

Naast de kraam op de Haagse Markt heeft Shirley samen met haar man nog een ander bedrijf. Shirley: “We runnen samen ook nog een café op het Castricumplein in Den Haag. Misschien een beetje een rare combinatie maar soms loopt het zo. Eigenlijk ben ik zelf van origine een bloemiste. De kraam op de Haagse Markt heb ik over kunnen nemen van mijn schoonmoeder (red. Anja van Drunen-Ligtvoet) die vond het na 35 jaar Haagse Markt tijd om het stokje door te geven. De Haagse Markt is niet 1 dag hetzelfde, de diversiteit in mensen is hier geweldig. Ik wilde daarom graag deze fantastische werkplek van haar overnemen”.

Tatum op de Haagse markt kraamnr 5.41
Kraam 5.41
Geopend op Maandag, Woensdag, Vrijdag en Zaterdag van 9:00 tot 17:000 uur.

Tatum 16 Tatum 15 Tatum 14 Tatum 13 Tatum 12 Tatum 11 Tatum 10 Tatum 9 Tatum 8 Tatum 7 Tatum 6 Tatum 5 Tatum 4 Tatum 3 Tatum 2 Tatum 1

De Ondernemer van deze week is Shirley van Drunen.