De ondernemer van deze week is Piet van Winkel

De kraam van Piet is een echte smaakmaker. Hij verkoopt namelijk kaas, boter, eieren, noten en gedroogde zuidvruchten. De kraam verkoop producten van een hoge kwaliteit tegen zeer redelijke prijzen.
Piet: ”Naast het standaard assortiment kaas, van heel jong tot heel oud, verkopen wij ook ambachtelijk op de boerderij bereide kaas, een ruime sortering light kazen en diverse soorten vegetarische en biologische kaas. Ook hebben wij speciale kazen met toevoeging van o.a. truffel, bospaddenstoelen, olijf/tomaat, sambal, brandnetel in ons assortiment.
Noten en pinda’s worden bij ons dagvers gebrand en deels verwerkt tot diverse mixen. Voor de gedroogde zuidvruchten kiezen wij voor de hoogste kwaliteit”.

Ook Piet komt uit een echte marktfamilie. Piet: ”Mijn vader is in 1950 gestart op de Haagse Markt. Als twaalfjarige scholier ben ik bij mijn vader gaan werken en vervolgens ben ik na mijn schooltijd medevennoot in het bedrijf geworden. Later is ook mijn echtgenote en weer later ook mijn zoon medevennoot van het bedrijf geworden.
Ik hou van de Haagse Markt: de bedrijvigheid, het omgaan met mensen en de onderlinge sfeer met collega’s ervaar ik als zeer prettig.

Wij zijn lid van de vereniging DAALDERKAAS en hebben de gezamenlijke website; daalderkaas.nl.
Iedere 14 dagen hebben wij verschillende kaas- en notenaanbiedingen tegen een extra scherpe prijs.

van Winkel 16 van Winkel 17 van Winkel 1 van Winkel 2 van Winkel 3 van Winkel 4 van Winkel 5 van Winkel 6 van Winkel 7 van Winkel 8 van Winkel 9 van Winkel 10 van Winkel 11 van Winkel 12 van Winkel 13 van Winkel 14 van Winkel 15 van Winkel 18

De ondernemer van deze week is Piet van Winkel