Doet u ook mee met onze actie voor Kika?

Vanaf vandaag kunt u lootjes kopen op de Haagse Markt voor onze verloting op 9 juni. De lootjes kunt u kopen bij de units van Praktijkschool de Einder (2.53-2.54) en Happy Bread (5.14-5.15). Maak met uw lootje kans op een van de vele waardecheques die beschikbaar worden gesteld door de ondernemers van de Haagse Markt.

De prijsuitreiking is op 9 juni om 15:00 uur naast unit 1.40 t.h.v. het marktkantoor.

Gratis fietswedstrijd op 9 juni!
Doe op 9 juni mee met onze gratis fietswedstrijd. De persoon die op deze dag de meeste kilometers fietst maakt kans op een groot pakket waardebonnen van de Haagse Markt. De fietswedstrijd wordt gehouden naast unit 1.40 van 9:00 tot 15:00 uur.

Met onze verloting steunen wij Martin die samen met zijn team Lola de Giro di Kika gaat fietsen. Dat is een fietstour van 6
dagen. Per renner is dit ruim 60 uur, 995 km en 16.000 hoogtemeters. Zij beklimmen vele bergen waaronder de Stelvio, de Gavia en de Dolomieten.
Dat doen zij voor KiKa en dragen zodoende haar steentje bij aan de strijd tegen kinderkanker.

Wilt u geen loten kopen maar wel de actie steunen? Dat kan! Er staan tevens collectebussen bij:

De Einder unit 2.53 – 2.54
Bij Lunchroom Coster naast unit 1.42
Bram Ladage 2.38 – 3.38
Happy Bread 5.14 – 5.15

Wilt u Martin van team Lola – KiKa rechtstreeks steunen? Dat kan via het profielaccount van Martin: https://www.girodikika.nl/martin-eekelaar-2.
Je kan bij ‘Persoonlijk bericht’ jouw reactie (boodschap) aan Martin meegeven. Geef even aan dat je een klant, ondernemer, vriend (of andere connectie) van De Haagse Markt bent.

Alvast hartelijk dank voor uw hulp en gift!

Poster KiKa def

Doet u ook mee met onze actie voor Kika?