Deze week is PePa Ondermode de ondernemer van de week

Deze week is PePa Ondermode de ondernemer van de week op de Haagse Markt.
Sinds 2000 staat Peter met zijn moeder Gerda op de markt. Inmiddels zit broer Pascal ook in het bedrijf en zijn zij samen de Pe & Pa in de naam PePa Ondermode.

Echter het verhaal achter deze kraam begint al eerder als Opa en Oma Kriek in 1950 starten met een ondergoedkraam op de Haagse Markt genaamd Tricotspecialist.
Ook PePa Ondermode is dus een echt familiebedrijf dat van generatie op generatie gaat. Na Opa, Oma, Oom Nico, zijn vrouw Tiny en moeder Gerda, zijn nu de mannen Peter en Pascal het vaste gezicht achter de kramen en kan de rest van de familie het wat rustiger aan doen. De naam PePa Ondermode is geboren toen de Haagse Markt werd verbouwd en de nieuwe unit een nog professionele uitstraling kreeg. Er moest een naam, een strak logo en kleurenschema komen.

In de kraam van PePa Ondermode verkoopt men naast de vertrouwde merken Beeren Bodywear, J&C Underwear, Fun2wear, Giovanni Underwear ook luxere merken zoals Sapph Men en Emporio Armani.

Peter: “We hebben ons best gedaan om de unit een mooie en professionele uitstraling te geven, die ook overzichtelijk is. Naast de goedkopere merken hebben wij ook wat duurdere merken, waardoor iedereen bij ons terecht kan voor zijn of haar ondergoed. Ook voor mensen met een maatje meer hebben wij mooi en betaalbaar ondergoed. Uiteraard zijn de gave kinderpyjama’s en leuke dames bigshirts ook niet weg te denken uit onze kraam.”

Op de vraag wat er zo leuk is aan ondernemen op de Haagse Markt hoeven de broers niet lang na te denken. “Naast de vertrouwde mensen uit de regio, komen er ook mensen uit de rest van Nederland een dagje naar de Haagse Markt. Daardoor is het iedere dag heel divers en verschillend. Na al die jaren hebben wij dan ook een vaste klantenkring uit heel Nederland opgebouwd en wij vinden het fantastisch om daarvoor te mogen werken”.

Ook deze mannen willen zich blijven vernieuwen door de uitstraling van de kraam aan te passen en het assortiment uit te breiden. “We zijn steeds op zoek naar iets nieuws dat past bij ons assortiment. We doen ons best om iedereen te helpen en met een prettig gevoel de kraam te verlaten”

Naast de Haagse Markt staat PePa Ondermode ook op de markt in Delft. Op donderdag op de Markt en op zaterdag op de Brabantse Turfmarkt. Er is ook een webshop www.pepaondermode.nl

PePa Ondermode, Unit 2.21 en 2.22
Geopend op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

PePa 6 PePa 5 PePa 4 Pepa 3 PePa 2

Deze week is PePa Ondermode de ondernemer van de week