Piet en Peter van ’t Hof van de Partij-Markt

Ook voor uw klus-materialen bent u aan het goede adres op de Haagse Markt! De ondernemers van deze week zijn namelijk Piet en Peter van ’t Hof van de Partij-Markt.

Vader en zoon van ’t Hof staan vanaf 1999 op de markt met allerlei soorten en kleuren (grond) verf en tuinbeits. Maar ook met kwasten, schuurpapier, afplaktape, afdekfolie, kwastenhouders, lijm, houtvuller en andere aanverwante klusmaterialen. Het hele jaar door verkoopt men deze producten tegen stuntprijzen!

Deze kraam is uniek op de Haagse Markt, Partij-Markt geeft ook garantie op de producten dus u hoeft niet naar de bouwmarkt!

Voordat de familie van ’t Hof op de markt begon had men ook een grote winkel. Piet: “Nu staan we alleen nog op de Haagse Markt en dat vinden we heerlijk. De fijne band met collega’s en klanten en de gezelligheid op de markt maakt dit de leukste werkplek van Den Haag. In de vakanties gaat het hele gezin van mijn zoon Peter mee naar de markt. Jong geleerd is oud gedaan!”

Toekomstwensen hebben vader er zoon nog wel “We zouden graag de kraam uit willen breiden met een extra plaats. Dan kunnen we ons assortiment nog meer vergroten”.

Partij-Markt, unit 6.35. Geopend op Maandag, Woensdag, Vrijdag en Zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Piet en Peter van het Hof 1 Piet en Peter van het Hof 2 Piet en Peter van het Hof 3 Piet en Peter van het Hof 4

 

Piet en Peter van ’t Hof van de Partij-Markt