De Ondernemer van deze week is, Dennis Plat met de Notenbar

Voor de beste noten ga je naar de Notenbar op de Haagse Markt.

De kraam van de Notenbar wordt al sinds jaar en dag gerund door Dennis Plat. Hij staat zelf al sinds 1987 op de markt maar zijn familie is al in 1948 gestart op de Haagse Markt.
In zijn kraam verkoopt Dennis noten, pinda’s, zelfgemaakte pindakaas, zelf geroosterde doppinda’s, honing, gember, rijst crackers, pitten, zaden en bakproducten.

De kraam van Dennis staat bekend om zijn hoge kwaliteit, alles is ambachtelijk bereid, en dat tegen een vriendelijke prijs.

Dennis: “Ik ben door mijn familie op de markt gekomen, het werken op de markt is mij letterlijk met de “Noot” ingegoten.
Ik zou graag zien dat de Haagse Markt bekend gaat staan om zijn goede, kwalitatieve en ambachtelijke producten. Je ziet hier nog echte ondernemers met liefde voor het ambacht, het vak en het product. De Haagse Markt is niet alleen maar een koopjesparadijs.
Onze noten passen zo goed op de markt omdat ze passen bij alle culturen. Daarnaast hebben noten ook een positieve boodschap. Ze zijn, naast dat ze heel erg lekker zijn, ook nog eens heel gezond. Het is altijd een feestje om noten te eten!”

Naast de kraam op de Haagse Markt heeft Dennis ook nog een winkel op de Leyweg. Op de website www.notenbar.nl en webshop www.echtepindakaas.nl kunt u alle producten bewonderen.

Deze maand heeft de Notenbar een leuke aanbieding. 1 kilo muesli voor maar € 4,50 en op de bloemenhoning en cashewpasta krijgt u 10% korting.

de notenbar
Kraamnummer 1.61 / 1.62
Geopend op Maandag, Woensdag, Vrijdag en Zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur.

De Ondernemer van deze week is, Dennis Plat met de Notenbar