De Ondernemer van deze week is, Shelley’s Vishandel

Wat is de lekkerste snack op de Haagse Markt????? Ja kibbeling!!!!

De lekkerste kibbeling koop je natuurlijk bij Shelley’s Vishandel. Shelley staat sinds 2011 op de markt en komt uit een echte visfamilie.

Opa is begonnen op de markt en haar vader en moeder hebben deze zaak overgenomen. Zij staan nog steeds op de markt met een viskraam. Op de vraag of Shelley nu haar ouders concurrent is geworden moet ze hard lachen “Nee hoor, we helpen elkaar juist heel erg. Ik vind het zo leuk dat ik iedere dag met mijn vrienden en familie kan werken. De markt is groot genoeg om met twee kramen te verkopen! Mensen kunnen nu op twee plekken genieten van onze heerlijke vis want deze is bij beide kramen natuurlijk fantastisch!”

Naast heerlijke kibbeling verkoopt Shelley ook nog andere gebakken visproducten, diverse vissoorten, Hollandse nieuwe en gestoomde makrelen.

De haring die Shelley verkoopt kaken, pekelen en snijden ze zelf voor een optimale smaakbeleving. Ook de gebakken vis wordt gebakken waar u bij staat! Verser kan niet! Beroemd zijn de heerlijke sauzen bij de vis, die ook in eigen keuken gemaakt worden.

Iedere week heeft Shelley leuke aanbiedingen in de kraam.

Shelley’s Vishandel
Unit 6.77 6.78 6.79
Geopend op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur
Dinsdag vishandel Greef op de weekmarkt Leyweg.

De Ondernemer van deze week is, Shelley’s Vishandel