Ondernemer van deze week is, Ro Dispa Groente en Fruit.

De beste groente en het lekkerste fruit koop je natuurlijk op de Haagse Markt! Bijvoorbeeld bij de kraam van Ro Dispa die al sinds 1986 op de Haagse Markt staat.
In deze kraam verkoopt men alleen first class AGF want de kwaliteit staat hoog in het vaandel bij deze familie. De kraam van de familie Dispa staat niet bij de andere AGF kramen (zijde Hoflandplein) maar aan het begin van de markt (Hobbemaplein zijde) en dat is niet een gebruikelijke plek.

Ro vertelt hoe dit zo is gekomen: “Voor de herinrichting stonden wij aan de Hoflandplein zijde tussen alle AGF ondernemers. Tijdens de herinrichting werden wij naar de Hobbemaplein zijde verplaatst met als doel om, na de verbouwing, weer terug te gaan naar onze oude plek. Als je verplaatst op een markt ben je de vaste klanten kwijt, totdat ze je weer vinden. We hadden de loop naar de kraam er net weer een beetje ingekregen maar moesten eigenlijk weer terug omdat de verbouwing was afgerond. Gelukkig kregen we ook de aanbieding om hier te blijven staan, en dat hebben we gedaan. Het is een kleinere standplaats omdat de Biesieklette aan de Herman Costerstraat in deze standplaatsen is ingebouwd. Maar we hebben een breed front en staan direct bij de ingang van de markt aan de Herman Costerstraat. We hebben ons gespecialiseerd in de beste kwaliteit fruit en groente en dat wordt gelukkig goed gewaardeerd. Kom maar eens kijken, we staan op de eerste drie standplaatsen van de open units in rij 6, nummer 6.01, 6.02 en 6.03. Graag tot ziens!”

Ondernemer van deze week is, Ro Dispa Groente en Fruit.