De Ondernemer van deze week is, Willem de Kaasboer.

Voor heerlijke kaas moet je al ruim 50 jaar bij Willem de Kaasboer zijn! En ook dit is een echt familiebedrijf op de Haagse Markt. De huidige Willem ? naam de zaak over van zijn vader Willem. Vader Willen staat al sinds 1963 op de Haagse Mart. De zaak is in 1983 overgenomen door zijn zoon Willem en vrouw Nel die nog dagelijks in de kraam staan maar wel met de hulp van hun twee zonen.

In de kraam verkoop Willem boter, kaas van jong tot overjarig , eieren, diverse kruidenkazen, boerenkazen, komijnenkazen en diverse soorten buitenlandse kazen.

Het werken op de markt is Willem met de paplepel ingegoten. Willem “ik weet niet beter. Zo vader, zo zoon! Elke dag is weer een feestje met een uitdaging voor mij. Voor de combinatie van goed advies en goede service bent u bij onze kraam aan het juiste adres. Onze kaas is vers van het mes. Deze maand (september) hebben we een leuke aanbieding in onze kraam, 3 lekkere kaasjes van ongeveer 500 gram voor € 10,-“.

Naast de Haagse Markt staat de familie ook nog op 5 weekmarkten waaronder de wijkmarkt Leyweg en Wateringen in onze regio.

Meer informatie kunt u vinden op de site www.willemdekaasboer.nl

Willem de Kaasboer
Kraam 4.64 en 4.65
Geopend op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur.

De Ondernemer van deze week is, Willem de Kaasboer.