Promotie activiteiten in de periode van 13-02 t/m 17-02-2017

Hierbij onze update van deze week:

 PR-stunt wegwijsbordjes

De voorbereidingen zijn in volle gang. Ik hoor graag nog hoelaat ik volgende week woensdag de shoppers kan komen ophalen! De bordjes worden maandag gedrukt en haal ik dinsdag einde dag op.


Persbericht

Begin volgende week ontvangen jullie van ons het persbericht ter akkoord die wij vrijdagochtend om 08.00 gaan versturen. Het persbericht gaat naar de Haagse Media en daarnaast maken wij een selectie van de media in de regio’s/wijken Wassenaar, Westland, Vogelwijk etc.

Datum actie: Donderdag 23 februari

Samen met een persfotograaf, de wegwijsbordjes en vier big shoppers van de Haagse Markt met producten van de markt (denk aan fruit, brood, etc.) gaat het team van Smith op donderdag 23 februari om 09.00 op pad om de stunt uit te voeren. Het bordje van de Haagse Markt wordt tijdelijk bevestigd aan een bestaande bewegwijzering op 30 verschillende locaties. Hiervan maakt de persfotograaf een persfoto. De foto moet gaan leven middels voorbijgangers die iets uit de shoppers pakken. Met voorbijgangers op de persfoto wordt de insteek ‘Inwoners van diverse wijken in Den Haag keken verrast op..etc’ versterkt.

Facebookcampagne

Wij hebben nog geen reactie ontvangen betreft het inzetten van een facebookcampagne. In de begroting is hiervoor €1.000,- euro gereserveerd. Indien jullie dit willen inzetten, is het noodzakelijk dat Jessica van Auke Smits ook beheerder gemaakt wordt van de Facebookpagina. Dit kunnen we regelen via Paula of Pieter de Boer. We horen graag of dit wat jullie betreft akkoord is, zodat we dit in gang kunnen zetten.

Monitoring & publicaties

In de bijlage de artikelen uit Telegraaf (16.02.2017), Den Haag (09.02.2017), AD Rotterdams Dagblad (11.02.2017), AD Haagsche Courant (11.02.2017), AD Haagsche Courant (14.02.2017) en Haarlems Nieuwsblad (09.02.2017). Ik ligt ze hieronder toe.


Telegraaf

Zoals jullie weten is er onlangs een tram ontspoord in de buurt van de Haagse Markt.

In het artikel van de Telegraaf wordt om deze reden de Haagse Markt genoemd.

Den Haag Centraal

Verder publiceerde Den Haag Centraal een exclusief interview met Mourad Quari. Mourad bemiddelt jongeren vanaf zeventien jaar naar werk of een stageplek met zijn bedrijf Start up your Life. De Haagse Markt wordt kort aangehaald als eerste werkplek, waar Mourad toen hij jong was aan zijn eerste bijbaantje begon.

AD Haagse Courant

Het AD Haagse Courant publiceerde ons persbericht + foto naar aanleiding van de Valentijns inpakservice. Ook in het AD een artikel over de Juristenkraam bij jullie op de markt van Stef van den Heuvel. Een goed initiatief alleen jammer dat hij laat weten dat het relatief gezien rustig is op de markt. Ook benoemd hij het geklaag op de markt van marktlieden, die zijn hulp gebruiken bij marktregelgeving, net even iets te negatief naar mij mening.

Haarlems Dagblad
Schrijft over het bezoek van de Jury aan de Grote Markt inzake de verkiezing ‘Beste Markten van Nederland’ in de categorie groot markten. De Haagse Markt wordt uiteraard in het rijtje genoemdJ.

AD Rotterdams Dagblad

Het Ad Rotterdams Dagblad schrijft over raadslid Reshma Roopram, ex Miss Universe. Leuke anekdote voor de Haagse Markt: op de Haagse Markt vroeg iemand haar of ze mee wilde doen aan de Miss Universe Nederland. Zij heeft de verkiezing nog gewonnen ook!

Online rapport

Tot slot verwijzen we jullie graag naar het online dashboard waarin alle sociamediaberichten en nieuwsartikelen worden gepresenteerd. Er staan op het moment een aantal publicaties in het rapport over de Haagse Markt in Breda. Ik ben in contact met het monitoringsteam om deze publicaties uit het rapport te verwijderen.

Link naar online rapport: https://in.coosto.com/d/033768546c3e5d621d63d345/haagse-markt-

AD Haagsche Courant 11.02.2017

AD Haagsche Courant 14.02.2017

AD Rotterdamse Dagblad ed. Rotterdam Stad 11.02.2017

Den Haag Centraal 09.02.2017

Haarlems Nieuwsblad 09.02.2017

Telegraaf 16.02.2017

Promotie activiteiten in de periode van 13-02 t/m 17-02-2017