Promotie activiteiten in de periode 20-02 t/m 24-02-2017

Hierbij de update van onze werkzaamheden van deze week 8 20-02 t/m 24-02

 

Partnership Den Haag Marketing

We hebben contact gehad met Maurice Haak van Den Haag Marketing inzake de nieuwe foto’s die vanuit DH Marketing gemaakt gaan worden. Hij gaat een afspraak coördineren tussen de fotograaf en Wim waarbij de precieze afstemming over datum en tijdstip ook via Wim loopt. Daarnaast hebben we volgende week woensdag 1 maart een afspraak op de markt met Mariette de Wijs, marketingmanager van Den Haag Marketing, om te kijken hoe we het maximale uit het partnership kunnen halen voor dit jaar.

Overleg City Mondial

Donderdag 23 februari hebben we samen met Marinus een overleg gehad met Thijs Moesker en Peter Duijvestein van City Mondial over op welke manier we elkaar kunnen versterken bij onze activiteiten voor de Haagse Markt. Wat we concreet hebben afgesproken is om op korte termijn te kijken of er mogelijkheden zijn voor de Haagse Markt om aan te haken bij het Schilderswijkfestival (mei) en het Blendid Festival (september). Thijs gaat contact opnemen met de organisaties van deze twee festivals en gaat de mogelijkheden inventariseren.

PR-stunt bewegwijzeringsbordjes

Vandaag was D-Day! Het zal jullie niet ontgaan zijn.. we zijn deze week heel druk bezig geweest met het uitwerken en vandaag uitvoeren van de PR-stunt van de bewegwijzeringsbordjes in Den Haag, Wassenaar, het Westland en Voorburg. Er zijn drie verschillende persberichten verstuurd naar landelijke & regionale media en de lokale media in de betreffende gemeentes. Er zijn ruim 30 bordjes opgehangen in regio Haaglanden (zie foto’s in de bijlage!!) en diverse passanten zijn verrast met verse producten van de Haagse Markt. Met dank aan de ondernemers die hier een bijdrage hebben geleverd J

Het persbericht is goed opgepikt in de regionale media, hierbij een eerste update:

http://www.ad.nl/den-haag/kunt-u-mij-de-weg-naar-de-haagse-markt-vertellen~aaad472c/

http://www.omroepwest.nl/nieuws/3358923/Ludieke-actie-Haagse-Markt-trakteert-de-regio

http://denhaagfm.nl/2017/02/24/bewegwijzeringsborden-naar-haagse-markt-in-de-regio-fotoserie/

http://wtftv.nl/bewegwijzeringsborden-naar-haagse-markt-regio/

http://westland.nieuws.nl/knipsels/3698/ludieke-actie-haagse-markt-trakteert-de-regio/

https://lokaaltotaal.nl/corporate/bewegwijzeringsborden-naar-haagse-markt-in-de-regio-fotoserie/

http://www.nu-actueel.nl/news/5233634/Kunt-u-mij-de-weg-naar-de-Haagse-Markt-vertellen-.html#.WLBXb2_hCUk

http://www.headlinez.nl/index.php?nr=21333013

Robbie heeft nog een telefonisch interview gehad met Den Haag Fm over de actie en is terug te beluisteren via de website van Den Haag Fm. De persberichten zijn bijgesloten. We houden jullie op de hoogte over nieuwe publicaties J

Persbericht uit-tip voorjaarsvakantie

Op basis van de persberichten die we hebben samengesteld over de actie met de bewegwijzeringsbordjes, hebben we een ander bericht gemaakt voor de uit-kalenders om de Haagse Markt extra onder de aandacht te brengen als uitje voor de voorjaarsvakantie.

Monitoring & publicaties

In de bijlage de artikelen uit Gooi-en Eemlander editie Eemland (123.02.2017), Leidsch Dagblad (23.02.2017) en Noordhollands Dagblad editie Alkmaarsche Courant (23.02.2017), (11.02.2017).

Deze drie artikelen gaan over een column van Chris Aalberts inzake de komst van een Canadese radioverslaggever die naar Nederland is afgereisd om een item te maken over de verkiezingen waarin in zijn ogen een ‘Trump-achtige’ politicus zeer waarschijnlijk de nieuwe premier gaat worden. Hij neemt de proef op de som op de Haagse Markt.

 

Online rapport

Tot slot verwijzen we jullie graag naar het online dashboard waarin alle sociamediaberichten en nieuwsartikelen worden gepresenteerd. Link naar online rapport: https://in.coosto.com/d/033768546c3e5d621d63d345/haagse-markt-

Promotie activiteiten in de periode 20-02 t/m 24-02-2017